Personal trainer-palvelu

Valmennuksen ydin on johdon jokaisen jäsenen oma valmentaja ja aktiivinen yhteistyö hänen kanssaan. PR-Coachingilla on lähes 20v kokemus johdon fyysisestä valmennuksesta. Tänä aikana olemme onnistuneet luomaan konseptin, joka sopii erityisen hyvin lähes kaikille asiakkaillemme. Siksi asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja asiakkuutemme ovat poikkeuksetta jatkuvia, vuosia kestäviä yhteistyömalleja. Asiakas treenaa kahdestaan valmentajan ohjauksessa tyypillisesti 2*60-90min/vko seuraavien menetelmien ja liikuntamuotojen kautta:

1. Voimaharjoittelu painonnoston levytankoharjoitteluun pohjautuen sekä kehon omalla painolla tapahtuva harjoittelu

Levytanko/voimatanko, kahvakuula, keppi, vastuskuminauhat ovat tyypillisimpiä välineistöjä ja tyypillinen suorituspaikka on kuntokeskus/punttisali, asiakasyhtiön mahdolliset omat liikuntatilat, asiakkaan koti tai ulkoliikuntapaikoista YU-kenttä tai muu avoin tasaisen alustan tila. Voima- ja tasapaino-ominaisuuksien merkitys kasvaa iän karttuessa ja kaikilla keski-ikäisillä olisi syytä olla kahdesti viikossa jonkinlaista itselle sopivaa voimaharjoittelua, jonka sisällä kehitetään myös tasapainoa. Pystyasennon levytankoharjoitteet ovat tähän paras ratkaisu.

2. Yleisurheiluun (juokseminen, hyppääminen ja heittäminen) pohjautuva ja terveysliikkujalle sovellettu oheisharjoittelu

Yleisurheilu on liikuntaa puhtaimmillaan ja luonnollisimmillaan. Olipa asiakkaalla rajoitteita tai ei, niin kävelyn, juoksemisen, hyppelyiden, ponnistusten ja eri heittoliikkeiden variaatiot sopivat kenelle tahansa, ja niissä on helppo kokea onnistumisen elämyksiä oman suorituskyvyn ja potentiaalin kehittyessä. Yleisurheilukentät ovat terveysliikkujalle täydellisiä puitteita kehittää itseään raikkaassa ulkoilmassa keväästä myöhäiseen syksyyn. Muina vuodenaikoina tähän on kaikilla suuremmilla paikkakunnilla soveltuvia urheiluhalleja, ja jopa kuntokeskukset ovat varustauneet YU-pohjaisia tukiharjoitteita varten. Esimerkiksi eri painoisilla kuntopalloilla tehdyt heitot ja muut harjoitteet mahdollistavat monien ominaisuuksien (esim. nopeusvoima, liikkuvuus ja tasapaino) laajan harjoittamisen. Tähän ei välttämättä tarvita muita puitteita kuin avoin tila ulkona tai sisällä, pallot ja jumppamatto. Kuntopalloseinä mahdollistaa useiden kymmenien loistavien harjoitteiden tekemisen.

3. Pilatekseen pohjautuva kehonhallinta- ja tukilihasharjoittelu

Lähes kaikki yritysjohtajat istuvat ja matkustavat vähintään riittävästi ja kovin monella heistä on parasta aikaa tai on ollut ongelmia selän kanssa. Ratkaisumme tähän on lihaskunnollinen kehonhallintaharjoittelu, jossa paneudumme tukilihaksiston aktivointiin ja niiden voiman ja kontrollin kehittämiseen. Samalla parannemme myös liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tällä yhdistelmällä olemme saaneet valmennettavien selkäongelmat kuriin, samalla ryhtiä ja kehon linjauksia parantaen. Huomioitavaa on, että tällainen harjoittelu on erittäin tehokasta muiden liikunta- ja urheiluharrastusten suorituskykyä ja turvallisuutta ajatellen.

Näiden menetelmien lisäksi käytämme valmennettavalle sopivia muita liikuntamuotoja ja urheilulajeja miellyttävimmän ja riittävän tehokkaan kokonaisuuden varmistamiseksi. Valmennettavan yleisterveys, fysiikka, energia ja stressinsietokyky on aina kaiken taustalla. Kokemuksemme mukaan johdon jäsenille oma viikoittainen ja ympärivuotinen valmentaja on paras ratkaisu, josta hyötyy hänen itsensä lisäksi myös yhtiö monin tavoin.