Hanna Leveelahti

Hanna Leveelahti

”Kehosi on tärkein työvälineesi”

  • Fysioterapeutti AMK
  • Liikunnanohjaaja AMK (Valmennus ja testaus)
  • Somatic Pilates-ohjaaja
  • s. 1985

Minulla on taustalla 19 vuotta kestänyt kilpaurheilu-ura jalkapalloilijana maajoukkuetasolla. Palloilun lisäksi olen kilpaillut kansallisella tasolla yleisurheilussa mahduttaen aikatauluuni säännöllisesti myös kilpahiihto- ja uintiharjoitukset. Kova harjoittelu ja vakavat loukkaantumiset herättivät minut uran viimeisinä vuosina ajattelemaan kehonhallinnan ja hyvinvoinnin tärkeyttä.

Kilpaurheilun ohessa aloitin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi, urheilu-uran loputtua kouluttauduin pilatesohjaajaksi ja viiden valmentajatyövuoden jälkeen jatkoin opintoja fysioterapeutiksi. Koin että valmentaessani asiakkaitani parempiin suorituksiin halusin tarjota vieläkin enemmän. Halusin auttaa asiakkaitani myös silloin, kun kaikki ei mennytkään suunnitelmien mukaan ja tuli jokin vamma tai ongelma.

Tämä ajatus kulkee mukanani edelleen. Haluan palvella asiakkaitani kokonaisvaltaisesti kohti parempaa hyvinvointia. Silloin kun treenataan treenataan kunnolla ja kun tulee ongelmia ne hoidetaan huolella.

Valmennuksessani painottuvat huolellisuus, puhtaan biomekaniikan toteutuminen ja keskittyminen omaan kehoon. Pilke silmäkulmassa ja iloinen nauru on kuitenkin aina läsnä tehokkaan tekemisen lomassa!