Salla Rinne

Salla Rinne

”Dream. Believe. Do. Repeat”

  • Sensovalmentaja
  • Somatic Pilates-ohjaaja
  • Kahvakuulaohjaaja
  • Kuntosaliohjaaja
  • Kuntonyrkkeilyohjaaja
  • s. 1980

Olen kilpaillut 7-ottelijana MM-, EM- ja SM-tasolla varsin menestyksekkäästi. Aktiivisen urheilu-uran päätyttyä kouluttauduin pilates-, kuntosali-, kahvakuula- ja kuntonyrkkeilyohjaajaksi. Näiden lisäksi olen käynyt lukuisia lyhyempiä koulutuksia täydentääkseni osaamistani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vuonna 2018 valmistuin sensovalmentajaksi.

Olen toiminut päätoimisesti valmentajana ja eri lajien ohjaajana vuodesta 2010 alkaen. Tällä hetkellä ohjaan pilates- ja kahvakuularyhmiä, mutta intohimoni on ehdottomasti yksilövalmennuksessa. Koen, että silloin pystyn antamaan enemmän ja valmentajana jakamaan tietoa eteenpäin.

Sensovalmentajana huomioin aivojen, aistien ja hermolihasjärjestämän yksilöllistä toimintaa. Selvitän erilaisilla testeillä jokaisen hermostolliset vahvuudet, jolloin arkielämässä sekä urheillessa on mahdollista liikkua optimaalisemmin ja turvallisemmin.

Luonteeltani olen iloinen, kannustava, vaativa ja ehdottoman tarkka valmentaja. Minulle tärkeimpiä asioita ovat oikein tehdyt liikeradat, hyvä keskittyminen ja turvallinen treenaaminen. Vain terveenä voi tehdä tulosta, ja ylipäänsä urheilla ja liikkua, joten myös uni- ja ravintoasioiden kuuluu olla kunnossa. Urheilu-uralta saadut tiedot ja taidot ovat korvaamattomia valmentajan työssä. Olen oppinut urheillessa valtavan määrän harjoitteita ja taitoja, mitä ei missään koulussa opita. Se on ehdottomasti yksi isoimmista vahvuuksistani.

Parhaita pikkulintuja ovat kuitenkin tyytyväiset asiakkaat, 🙂 jotka kertovat millainen valmentaja olen.

”Olen ollut Sallan asiakas vuodesta 2013. Tasapainoilen jatkuvasti riittävän levon ja optimaalisen liikunnan määrän ja intensiteetin suhteen. Juuri tässä Sallan osaaminen ja kokemus entisenä huippu-urheilijana on osoittaunut arvokkaaksi. Valmentajana hän on sopivalla tavalla vaativa; harjoitteet tehdään aina tarkasti ja mm. liikeratojen virheet korjataan heti. Näin on kohdallani mahdollistettu kohtuu vaativa harjoittelu ilman loukkaantumisia. Sallalla on myös aivan loistava pelisilmä mukauttaa treenit aina kunkin päivän vireystasoa vastaavaksi sekä jo kuudetta vuotta jatkuvan yhteistyömme aikana jatkuva kyky tuoda uutta ja uudistaa harjoittelua. Erittäin korkea ammattiosaaminen luo auktoriteettia, joka motivoi asiakasta pyrkimään parhaaseensa. Kaiken tämä lisäksi treeneissä on aina hulvattoman hauskaa”