Ari Härkänen

Ari Härkänen

”Hyvänolon avaimet – Liikunnan monipuolisuus, mielekkyys ja hauskuus”

  • Ammattivalmentaja
  • Liikunnanohjaaja AMK
  • Urheiluhieroja
  • s. 1972

Urheilulla on ollut merkittävä rooli elämässäni. Olen paininut 30 vuotta, joista 20 kansainvälisellä tasolla. Urheilu-urani jälkeen olen jatkanut intohimoani lajin valmentajana. Valmennustehtävissä olen toiminut yli kymmenen vuoden ajan mm. valmennuspäällikkönä ja miesten painin päävalmentajana Ylä-Tikkurilan Kipinässä, nuorten olympiavalmentajana pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa sekä painin päävalmentajana Norjassa. Valmentamisen lisäksi minulla on myös vuosien kokemus luokan- ja liikunnanopettajan tehtävistä. Valmentajana olen vaativa, kannustava ja innostava. Suunnittelen ja toteutan valmennettavan toiveiden ja tavoitteiden pohjalta yksilöllisen, monipuolisen ja haasteellisen harjoitusohjelman, joka luo mahdollisuuden kehittyä ja kokea liikunnan tuomaa iloa ja mielihyvää. Erityisalaani
ovat kunto- ja voimaharjoittelu, johon kuuluvat merkittävänä osana myös liikkuvuusharjoittelu ja koordinaatiokyvyn kehittäminen. Tarjoan yksilöllistä, tavoitteiden mukaista valmennusta, hierontapalveluja sekä ravintoneuvontaa.

Merkittävimmät saavutukset urheilu-urallani ovat mm. lukuisat Suomenmestaruudet ja
EM-pronssi kreikkalais-roomalaisessa painissa. Valmennettavieni menestyksistä mainittakoon useat nuorten ja junioreiden EM- ja MM-mitalit ja viimeisimpänä meriittinä miesten EM-kulta.