Autamme henkilöstöänne aktivoitumaan

Koulutuspäivä voi olla muutaman tunnin, iltapäivän tai koko päivän mittainen. Yhdistämme koulutuspäiväänne tarpeidenne mukaisesti liikunnallisia osuuksia, jopa 60 hengen kuntotestauskokonaisuuden sekä työssä jaksamiseen ja hyvinvointiin keskittyviä luentoja.

Koulutuspäivä koostuu ravitsemuksen osalta parhaimmillaan valmentajan suunnittelemia aterioita ja välipaloja myöten. Koulutuspäivä on hyvä päättää esim. paneelikeskusteluun, jossa kukin osallistuja voi esittää valmennustiimille omakohtaisia kysymyksiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Koulutuspäivän jälkeen prosessi jatkuu mahdollisen kuntotestiosuuden suhteen henkilökohtaisen testipalautteen ja liikuntaohjelmaehdotuksen kautta. Koulutuspäivää, testipalautetta ja liikuntaohjelmaehdotusta voi vielä seurata esim. henkilökohtaisia valmennustapaamisia sitä tarvitsevien kanssa.

Alla esimerkki koko päivän mittaisesta koulutustapahtumasta

klo 8.30-9.45 Luento: Kokonaisvaltaisen hyvinvointi
klo 10.00-11.30 Kuntotestiosuus: Peruskuntotesti/UKK2km-kävelytesti, 4-osainen lihaskuntotesti, kehon koostumus, verenpaine ja painoindeksi
klo 11.45-12.15 Lounas: Valmennustiimin suunnittelema terveyslounas
klo 12.15-13.10 Luento: Kuinka jaksan työssä nyt ja tulevaisuudessa
klo 13.15-15.15 Käytännön harjoittelu: Toimistotyötä tekevän henkilön strateginen liikuntakokonaisuus – 20min liikuntaklinikat aiheista:

- Ryhtilihasharjoitteet Pilates-menetemällä
- Lihaskuntoharjoittelu kotiolosuhteissa
- Peruskuntotreeni: sauvakävelyn tekniikkakoulu
- Niska-hartiaseudun rentoutusharjoitteet työpäivän aikana
- Palauttava venyttely & liikkuvuus
klo 15.20-16.00 Paneelikeskustelu: Kysymyksiä ja vastauksia liikuntaohjelman toteuttamisesta

VIIKON SISÄLLÄ HENKILÖKOHTAISET TESTIPALAUTTEET JA LIIKUNTAOHJELMAEHDOTUKSET (e-mail)

Kokouspalvelut viinitilalla Provancessa