Valmennussuhde on yhteinen
matka kohti tavoitteita

Jokainen valmennussuhde on uniikki kokonaisuus, joka muokkautuu aina asiakkaan näköiseksi. Meidän tarkoituksenamme on tukea ja opastaa asiakasta löytämään itselleen sopivan hyvinvointikokonaisuuden. Valmentajan tehtävänä asiantuntijuuden lisäksi on myös tuoda harjoitteluun säännöllisin väliajoin uusia virikkeitä eri liikuntamuodoista ja niiden harjoitteista. Näin ympäri vuotinen kuntoilu on haasteellista ja hauskaa!

1. Konsultaatiokeskustelu

Tämän tapaamisen tarkoituksena on tutustumisen lisäksi kartoittaa terveys- ja liikuntataustaa sekä tavoitteita. Tapaaminen on ilmainen eikä sido mihinkään. Keskustelun jälkeen asiakas tekee päätöksen mahdollisen yhteistyön aloittamisesta.

2. Lähtötilanteen kartoittaminen

Lähes poikkeuksetta valmennuksen alussa on perusteltua tehdä monipuoliset kuntotestit, johon yleensä sisällytetään peruskunnon ja lihaskunnon arvioimisen lisäksi kehon koostumus-, liikkuvuus- ja verenpainemittaukset. Parasta kuntotestausta on kuitenkin jokainen harjoitus ja asiakkaan positiiviset tuntemukset ympäri vuoden.

3. Säännölliset tapaamiset

Monesti valmennussuhteen ensimmäiset viikot tai kuukaudet treenataan yhdessä hyvin aktiivisesti, esim. kaksi kertaa viikossa. Hyvän treenirytmin ja sopivan ohjelman löydyttyä tapaamisrytmi voi keventyä, tosin hyvin moni asiakkaamme haluaa liikkua kanssamme 1-2 kertaa viikossa ympäri vuoden. Osalle asiakkaista riittää hyvin yhteistyö, jossa alun aktiivisen vaiheen jälkeen harjoittelua kontrolloidaan esim. kuukausittain ja ohjelmia uusitaan aina tarvittaessa.

Monelle asiakkaalle olemme elinikäinen kumppani, joka huolehtii kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjelmoinnista ja toteutuksesta ympäri vuoden.

Kokouspalvelut viinitilalla Provancessa