Personal training on pitkäjänteistä
yksilöllistä kuntovalmennusta

Personal training-asiakassuhde on erinomainen tapa kehittää omaa hyvinvointia. Huippukoulutettu valmentaja, jolla on vuosien kokemus monenlaisten asiakkaiden menestyksekkäästä valmentamisesta, mahdollistaa sinulle turvallisen, tehokkaan ja hauskan tavan edetä kohti omia henkilökohtaisia tavoitteita.

Asiakkaidemme tavoitteet vaihtelevat hyvin paljon elämäntilanteen, iän sekä liikunta- ja terveystaustan mukaan. Osalle riittää hyvä yleisterveys, kivuton keho ja sopusuhtainen vartalo, yleisen hyvän olon ja virkeyden lisäksi. Aktiivisemman liikuntataustan omaava asiakas haluaa mahdollisesti kehittää fyysisiä ominaisuuksiaan tai oppia uusia liikuntamuotoja. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, autamme sinut haasteellisella, mielenkiintoisella ja turvallisella tavalla kulkemaan yhdessä kohti päämäärääsi. Muutamassa kuukaudessa saavutamme huomattavia tuloksia, mutta vuoden tähtäimellä saamme yhteistyöllä aikaan todellisia elämäntapamuutoksia, joiden seuraukset ovat uskomattoman positiivisia!

PR-Coaching on tuottanut pt-palveluita vuodesta 2000 alkaen. Asiakassuhteemme ovat poikkeuksetta useiden vuosien mittaisia.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kokouspalvelut viinitilalla Provancessa